Τεχνικός Εγκαταστάσεων ψύξης αερισμού και κλιματισμού

Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού

Ο απόφοιτος μπορεί να ασχοληθεί με την εγκατάσταση, τη συντήρηση, τον έλεγχο και την επισκευή συστημάτων ψύξης και κλιματισμού. Επεμβαίνει ακόμη στα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα, που ενυπάρχουν στις παραπάνω αναφερόμενες εγκαταστάσεις.

Εργάζεται ως ειδικευμένος τεχνικός επιπέδου 3+ ως:

? Ελεύθερος επαγγελματίας, ο οποίος ασχολείται με την εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση οικιακών και επαγγελματικών ψυγείων αλλά και την εγκατάσταση επισκευή και συντήρηση τοπικών κλιματιστικών μονάδων.

? Τεχνίτης συντηρητής σε δημόσιες υπηρεσίες

Με σχέση εξαρτημένης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα ως μέλος ή προϊστάμενος ομάδας σε:

? Τεχνικές εταιρείες, τεχνικά γραφεία ή συνεργεία που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή εγκαταστάσεων ψύξης-κλιματισμού και σχετικών εφαρμογών.

? Συνεργεία συντήρησης ψυκτικών και κλιματιστικών εγκαταστάσεων ιδιωτικών και δημόσιων κτιρίων (κατοικιών, βιοτεχνιών, βιομηχανικών και εμπορικών κτιρίων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, αθλητικών κέντρων, εκπαιδευτηρίων, κτιρίων διοίκησης, κέντρων ψυχαγωγίας κ.λ.π.).

? Εμπορικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση ειδών εξοπλισμού ψυκτικών και κλιματιστικών εγκαταστάσεων.

? Βιομηχανίες-βιοτεχνίες που κατασκευάζουν υλικά και εξαρτήματα ψυκτικών και κλιματιστικών εγκαταστάσεων, ως προσωπικό παραγωγής (μονάδες κατασκευής ψυκτικών στοιχείων, συμπυκνωτών, ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ψυκτικών και κλιματιστικών εγκαταστάσεων κ.λ.π.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *