Αρχείο μηνός Απρίλιος 2016

Διάκριση μαθητών στον μαθηματικό διαγωνισμό του Ελληνικού Ινστιτούτου Χαλκού

Σημαντική διάκριση απέσπασαν μαθητές του σχολείου μας συμμετέχοντας στο διαγωνισμό που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (Ε.Ι.Α.Χ.) στις 30 Μαρτίου 2016 εκτελώντας άψογα ο καθένας τους μια σειρά από δίκτυα άψογα στην διαστασιολογική τους ακρίβεια όσο και στην στεγανότητά τους.
Συγκεκριμένα οι μαθητές μας αλφαβητικά Καλογερόπουλος Σάββας, Παπαδήμας Κώστας και Ρούσος Μηνάς , όλοι τους μαθητές Δ τάξης στην ειδικότητα Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και κατασκευών, συμμετείχαν στον εν λόγω καθιερωμένο διαγωνισμό κατακτώντας συνολικά σαν ομάδα την 1η θέση. Στο διαγωνισμό πήραν μέρος πολλά σχολεία από όλη την Ελλάδα!
Η διεύθυνση και ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου μας απευθυνόμενος στους μαθητές υπογραμμίζει:
«Αγαπητοί μαθητές συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρα σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι η ζωή θα σας δικαιώσει. Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν και σας ευχόμαστε από καρδιάς πάντα επιτυχίες στον αγώνα της ζωής.
Επίσης, θερμές ευχές στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στους εκπαιδευτικούς που συνείσφεραν σε αυτή την προσπάθεια.
Ευχόμαστε όλοι η επιτυχημένη σας προσπάθεια να έχει συνέχεια με άξιους συνεχιστές».

Φωτογραφικό υλικό στο link

Ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! (Απρίλιος 2016)

O Σύλλογος των καθηγητών
του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Περιστερίου
ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ
ΟΛΟΨΥΧΑ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

kalo_pasxa_2016

Για τον Σύλλογο

Του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Περιστερίου

Ο Διευθυντής

Διονύσιος Λαγγούσης

Ο Υποδιευθυντής

Γεώργιος Ράπτης