Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

Πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας 30/11/2022

  • Γνωρίζεις ότι περίπου 1 στα 7 άτομα που εισάγονται στο νοσοκομείο χρειάζεται αίμα;
  • Γνωρίζεις ότι η εθελοντική αιμοδοσία καλύπτει μόνο το 45% των αναγκών της χώρας μας σε αίμα;
  • Γνωρίζεις ότι ο οργανισμός ενός μέσου ενήλικα έχει περίπου 10 φιάλες αίματος, αλλά για μια τυπική δωρεά χρειάζεται μόνο 1 φιάλη;

Πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά εθελοντική ημέρα αιμοδοσίας στις 30/11/2022 από μαθητές και καθηγητικό προσωπικό στο σχολείο μας. Οι ανάγκες του Τμήματος Αιμοδοσίας παραμένουν αυξημένες, ενώ η προσέλευση των αιμοδοτών έχει μειωθεί, εξαιτίας της COVID-19. Στα πλαίσια αυτά με απόλυτη επιτυχία της εθελοντικής αυτής ημέρας έγινε η συλλογή φιαλών αίματος προς διάθεση, η ευαισθητοποίηση και η προώθηση της αιμοδοσίας, γενικότερα. 

Οι μαθητές του σχολείου μας προσήλθαν και συμμετείχαν ενεργητικά σε αυτή την δράση

Πρόσκληση Επιλογή Κατανομή Στρατιωτικού Προσωπικού

Σε ισχύ εγκύκλιος με θέμα ” Πρόσκληση – Επιλογή – Κατανομή Στρατιωτικού Προσωπικού (Συστήματα -Τρόποι Επιλογής)”

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα στρατολογική νομοθεσία
οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2026 (γεννημένοι το έτος 2005) είναι υποχρεωμένοι να
καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2023 (από 02
Ιανουαρίου 2023 έως και 31 Μαρτίου 2023) .

Περισσότερες πληροφορίες

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2131501774

Ανακοίνωση για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΣΧ. Έτους 2021-22

Με αφορμή την δημοσίευση των βάσεων εισαγωγής στα παν/μια της χώρας, ως σύλλογος διδασκόντων θέλουμε ολόθερμα να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια και ιδιαίτερα σε αυτούς πέτυχαν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.! Ο σκληρός αγώνας που δώσατε, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να επιτύχετε σε αυτή τη διαδικασία, αυτό το εμπόδιο δεν είναι τίποτα άλλο από έναν διαφορετικό δρόμο για ένα μέλλον που σας περιμένει να το κατακτήσετε! Εξάλλου είναι βέβαιο πως θα έχετε και άλλες ευκαιρίες διάκρισης στη ζωή σας αρκεί να μη χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και να μη σταματήσετε να παλεύετε για την επίτευξη των στόχων σας!

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε στο μέλλον.

Κωδ. Υποψηφ.ΊδρυμαΣχολή Επιτυχίας
22128513ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ)
22128516ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ)

Ανακοίνωση για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΣΧ. Έτους 2020-21

Με αφορμή την δημοσίευση των βάσεων εισαγωγής στα παν/μια της χώρας, ως σύλλογος διδασκόντων θέλουμε ολόθερμα να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια και ιδιαίτερα σε αυτούς πέτυχαν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.! Ο σκληρός αγώνας που δώσατε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ειδικά φέτος, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχόμαστε σε όλους η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας!

Για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να επιτύχετε σε αυτή τη διαδικασία, αυτό το εμπόδιο δεν είναι τίποτα άλλο από έναν διαφορετικό δρόμο για ένα μέλλον που σας περιμένει να το κατακτήσετε! Εξάλλου είναι βέβαιο πως θα έχετε και άλλες ευκαιρίες διάκρισης στη ζωή σας αρκεί να μη χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και να μη σταματήσετε να παλεύετε για την επίτευξη των στόχων σας! Μπροστά σας ανοίγεται μια νέα σελίδα γεμάτη γνώση και εμπειρίες!

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία σε κάθε επόμενο στόχο και καλή σταδιοδρομία!

Κωδ. Υποψηφ.Σχολή ΕπιτυχίαςΊδρυμα
21127275ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ)ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
12117850ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)ΕΜΠ
21127279ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝΑΣΠΑΙΤΕ
21127276ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)ΕΜΠ

Πανελλήνιες-πανελλαδικές 2021: Ξεκινά σήμερα η υποβολή των αιτήσεων αποφοίτων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ

Ξεκινά σήμερα, 8 Μαρτίου η υποβολή των αιτήσεων αποφοίτων για τη συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 των ΕΠΑΛ.

Η προθεσμία για τη διαδικασία είναι έως τις 19 Μαρτίου.

Όλοι οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να υποβάλουν στο λύκειό τους την αίτηση- δήλωση. Η Αίτηση – Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις υποβάλλεται από τους αποφοίτους

Αρχικά ο υποψήφιος βρίσκει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Στη συνέχεια το συμπληρώνει χειρόγραφα (μόνο τα γκρι στοιχεία) και το υποβάλλει συμπληρωμένο, μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία από Δευτέρα 8 Μαρτίου έως Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, στο Λύκειο από το οποίο αποφοίτησε ή στο πλησιέστερο στην κατοικία του Λύκειο.

Ειδικότερα οι υποψήφιοι θα πρέπει στο mail του σχολείου να εκδηλώσουν την επιθυμία τους για μετάβαση στη σχολική μονάδα για υποβολή της αίτησης δήλωσης και στη συνέχεια οι (Υπο)Διευθυντές με απαντητικό mail να ορίσουν ακριβή ώρα και ημέρα μετάβασης στο Λύκειο.

Η Αίτηση-Δήλωση των αποφοίτων συνοδεύεται υποχρεωτικά από ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου απόλυσης σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου αποδεικτικού της ταυτοπροσωπίας τους, προκειμένου να ελεγχθεί η ορθή καταχώριση των στοιχείων

Πανελλήνιες 2020: «Συγχαρητήρια»

Ως σύλλογος διδασκόντων θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να συγχαρούμε όλους τους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν μιας πολυετούς και επίπονης προσπάθειας και σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης. 

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους μαθητές που φέτος προσπάθησαν αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Δεν πρέπει να απογοητεύονται γιατί η ζωή είναι γεμάτη με δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές. Άλλωστε μια προσωρινή αποτυχία, με σωστή διαχείριση και πολλή δουλειά, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο μιας μεγαλύτερης επιτυχίας.

Καλή πρόοδο σε όλους

Παρακάτω η λίστα των επιτυχόντων μαθητών του σχολείου μας

Κωδ. Υποψηφ.Σχολή ΕπιτυχίαςΊδρυμα
14106537ΦΥΣΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)ΕΚΠΑ
20102770ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ)ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
20125535ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ)ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
20125538ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ)ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ
20125541ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΧΑΝΙΑ)ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
   

Αγιασμός για το σχολικό έτος 2018-19

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα είναι ανοικτό από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 και θα υποδεχθεί τους/τις μαθητές/τριες, και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:30, με τον καθιερωμένο Αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα αποτελεσμάτων των προγραμμάτων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα αποτελεσμάτων των προγραμμάτων.Δείτε την παρουσίαση των προγραμμάτων και εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας κατά το τρέχον σχολικό ετος 2017-18
Κάντε κλικ στο λινκ της παρουσίασης

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Θεατρικής παράστασης Δον Κιχώτης (24-11-2917)

Εκπαιδευτική επίσκεψη και παρακολούθηση θεατρικής παράστασης Δον Κιχώτης στα πλαίσια εκπαιδευτικών επισκέψεων του σχολείου μας την Παρασκευή 24-11-2017.
Την Θεατρική Σκηνή “Ανδρέας Βαρούχας” και το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Περιστερίου που παρουσίασε την παράσταση “Δον Κιχώτης” του Μ. Θερβάντες, σε σκηνοθεσία Φάνη Κάσσιου, είχαμε την χαρά να την δούμε όλες οι τάξεις του σχολείου.

Ξαφνικός θάνατος συναδέλφου εκπαιδευτικού

Όλος ο σύλλογος διδασκόντων και όλη η σχολική κοινότητα του σχολείου μας εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού συναδέλφου Σπύρου Κοϊνά.
Η δυσάρεστη είδηση μας συγκλόνισε όλους. Ο συνάδελφος επί 18 συναπτά έτη υπηρετούσε στο σχολείο μας με εκτίμηση για το ήθος και την προσφορά του στην εκπαίδευση. Η κηδεία έγινε στη πατρίδα του την Κρήτη το Σάββατο 20/8.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του. Ο σύλλογος διδασκόντων θα καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του για την ενίσχυση κοινωφελούς σκοπού, αντί στεφάνου

Καλό σου ταξίδι, Σπύρο.