Αρχείο συντάκτη ath.kranas

Πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας 30/11/2022

  • Γνωρίζεις ότι περίπου 1 στα 7 άτομα που εισάγονται στο νοσοκομείο χρειάζεται αίμα;
  • Γνωρίζεις ότι η εθελοντική αιμοδοσία καλύπτει μόνο το 45% των αναγκών της χώρας μας σε αίμα;
  • Γνωρίζεις ότι ο οργανισμός ενός μέσου ενήλικα έχει περίπου 10 φιάλες αίματος, αλλά για μια τυπική δωρεά χρειάζεται μόνο 1 φιάλη;

Πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά εθελοντική ημέρα αιμοδοσίας στις 30/11/2022 από μαθητές και καθηγητικό προσωπικό στο σχολείο μας. Οι ανάγκες του Τμήματος Αιμοδοσίας παραμένουν αυξημένες, ενώ η προσέλευση των αιμοδοτών έχει μειωθεί, εξαιτίας της COVID-19. Στα πλαίσια αυτά με απόλυτη επιτυχία της εθελοντικής αυτής ημέρας έγινε η συλλογή φιαλών αίματος προς διάθεση, η ευαισθητοποίηση και η προώθηση της αιμοδοσίας, γενικότερα. 

Οι μαθητές του σχολείου μας προσήλθαν και συμμετείχαν ενεργητικά σε αυτή την δράση

Πρόσκληση Επιλογή Κατανομή Στρατιωτικού Προσωπικού

Σε ισχύ εγκύκλιος με θέμα ” Πρόσκληση – Επιλογή – Κατανομή Στρατιωτικού Προσωπικού (Συστήματα -Τρόποι Επιλογής)”

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα στρατολογική νομοθεσία
οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2026 (γεννημένοι το έτος 2005) είναι υποχρεωμένοι να
καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2023 (από 02
Ιανουαρίου 2023 έως και 31 Μαρτίου 2023) .

Περισσότερες πληροφορίες

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2131501774

Ανακοίνωση για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΣΧ. Έτους 2021-22

Με αφορμή την δημοσίευση των βάσεων εισαγωγής στα παν/μια της χώρας, ως σύλλογος διδασκόντων θέλουμε ολόθερμα να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια και ιδιαίτερα σε αυτούς πέτυχαν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.! Ο σκληρός αγώνας που δώσατε, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να επιτύχετε σε αυτή τη διαδικασία, αυτό το εμπόδιο δεν είναι τίποτα άλλο από έναν διαφορετικό δρόμο για ένα μέλλον που σας περιμένει να το κατακτήσετε! Εξάλλου είναι βέβαιο πως θα έχετε και άλλες ευκαιρίες διάκρισης στη ζωή σας αρκεί να μη χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και να μη σταματήσετε να παλεύετε για την επίτευξη των στόχων σας!

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε στο μέλλον.

Κωδ. Υποψηφ.ΊδρυμαΣχολή Επιτυχίας
22128513ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ)
22128516ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ Σχ. Έτος 2022-23

Από τις 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 έως και τις 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2022-2023.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio , συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες και μέχρι την λήξη του σχολικού έτους η σχολική μονάδα θα παραμένει και μόνο στο ωράριο λειτουργίας της, ανοιχτή στην διάθεση των ενδιαφερομένων για την όποια διευκρίνιση και παροχή βοήθειας.

Πρόγραμμα Προαγωγικών/απολυτήριων εξετάσεων Ιούνιος 2022

Στον παρακάτω σύνδεσμο διατίθεται το πρόγραμμα των γραπτών προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων περιόδου Ιουνίου του σχολείου μας.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο σχολείο  (Πέμπτη 05/05/2022)

Στα πλαίσια πραγματοποίησης δράσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών μας και γενικότερα της εκπαιδευτικής κοινότητας , διοργανώθηκε με τεράστια επιτυχία (συγκεντρώθηκαν πάνω από 40 φιάλες αίμα), για άλλη μια φορά εθελοντική αιμοδοσία στο σχολείο μας.

Έμπρακτα οι εργαζόμενοι μαθητές μας απέδειξαν για άλλη μια φορά την κοινωνική τους υπευθυνότητα και ανέδειξαν τον ρόλο του ενεργού πολίτη που με αλληλεγγύη και συλλογικότητα συμβάλλει στο «κοινό καλό»

Βαθιά πεποίθηση όλων είναι ότι όλα ξεκινούν από την παιδεία. Στόχος των δράσεων αυτών  είναι η δημιουργία μιας κουλτούρας εθελοντισμού και να καλυφτούν ανάγκες προσώπων που δίνουν τη δική τους μάχη για ζωή και χρειάζονται αίμαΑιμοδοσία 5/05/2022

Ανακοίνωση για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΣΧ. Έτους 2020-21

Με αφορμή την δημοσίευση των βάσεων εισαγωγής στα παν/μια της χώρας, ως σύλλογος διδασκόντων θέλουμε ολόθερμα να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια και ιδιαίτερα σε αυτούς πέτυχαν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.! Ο σκληρός αγώνας που δώσατε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ειδικά φέτος, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχόμαστε σε όλους η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας!

Για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να επιτύχετε σε αυτή τη διαδικασία, αυτό το εμπόδιο δεν είναι τίποτα άλλο από έναν διαφορετικό δρόμο για ένα μέλλον που σας περιμένει να το κατακτήσετε! Εξάλλου είναι βέβαιο πως θα έχετε και άλλες ευκαιρίες διάκρισης στη ζωή σας αρκεί να μη χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και να μη σταματήσετε να παλεύετε για την επίτευξη των στόχων σας! Μπροστά σας ανοίγεται μια νέα σελίδα γεμάτη γνώση και εμπειρίες!

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία σε κάθε επόμενο στόχο και καλή σταδιοδρομία!

Κωδ. Υποψηφ.Σχολή ΕπιτυχίαςΊδρυμα
21127275ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ)ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
12117850ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)ΕΜΠ
21127279ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝΑΣΠΑΙΤΕ
21127276ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)ΕΜΠ

Kαλοκαιρινή εφημερία του σχολείου μας

Το σχολείο μας θα είναι ανοιχτό τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο κάθε Τετάρτη από 8.30 π.μ έως 1.30 μ.μ.  Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών σας εύχονται καλό καλοκαίρι.

Πανελλήνιες-πανελλαδικές 2021: Ξεκινά σήμερα η υποβολή των αιτήσεων αποφοίτων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ

Ξεκινά σήμερα, 8 Μαρτίου η υποβολή των αιτήσεων αποφοίτων για τη συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 των ΕΠΑΛ.

Η προθεσμία για τη διαδικασία είναι έως τις 19 Μαρτίου.

Όλοι οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να υποβάλουν στο λύκειό τους την αίτηση- δήλωση. Η Αίτηση – Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις υποβάλλεται από τους αποφοίτους

Αρχικά ο υποψήφιος βρίσκει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Στη συνέχεια το συμπληρώνει χειρόγραφα (μόνο τα γκρι στοιχεία) και το υποβάλλει συμπληρωμένο, μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία από Δευτέρα 8 Μαρτίου έως Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, στο Λύκειο από το οποίο αποφοίτησε ή στο πλησιέστερο στην κατοικία του Λύκειο.

Ειδικότερα οι υποψήφιοι θα πρέπει στο mail του σχολείου να εκδηλώσουν την επιθυμία τους για μετάβαση στη σχολική μονάδα για υποβολή της αίτησης δήλωσης και στη συνέχεια οι (Υπο)Διευθυντές με απαντητικό mail να ορίσουν ακριβή ώρα και ημέρα μετάβασης στο Λύκειο.

Η Αίτηση-Δήλωση των αποφοίτων συνοδεύεται υποχρεωτικά από ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου απόλυσης σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου αποδεικτικού της ταυτοπροσωπίας τους, προκειμένου να ελεγχθεί η ορθή καταχώριση των στοιχείων